Leestijd: < 1 minuten

Minaswereld.nl is een initiatief van Werbeagentur Hengstmengel.

Werbeagentur Hengstmengel heeft zich onder andere gespecialiseerd op verschillende sites over koken en recepten. Daarbij is het belangrijkste het gebruik van verse producten, en simpelweg lekkere gerechten.

Als je ons wilt bereiken dan kan dat per post of email.

Postfach 13
6460 Imst

Email: sites(at)werbeagentur-tourismus.com

De Auteur

Wilhelmus Hengstmengel is naast eigenaar van Werbeagentur Hengstmengel, ook liefhebber van lekker eten en lekkere snacks.

Begonnen als groenteboer, heeft hij een voorliefde voor verse producten, bij voorkeur regionaal verbouwd. Dus zonder langere aanvoertijden en aanvoerafstanden.

Inmiddels adviseert hij via diverse platforms in binnen- en buitenland, hoe gezonde en verse producten gebruikt kunnen worden in heerlijke gerechten, en vooral niet duur hoeven te zijn. Daarnaast worden tips gegeven hoe deze verse producten het beste bewaard kunnen worden, en wanneer dergelijke producten en in welke hoedanigheid het best gekocht kunnen worden.

Alle recepten op deze website worden vanzelfsprekend eerst uitgetest voordat deze recepten geplaatst worden.

Beeldmateriaal

Beeldmateriaal Wilhelmus Hengstmengel.

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Cookie Verklaring.