Verwarm je oven als eerst op 200 graden onder en boven hitte, en leg bakpapier in je bakvorm.
Doe het meel, suiker, vanillesuiker en het zout in een kom en meng dit goed door.
Voeg de boter ook aan het meel mengsel toe, kneed nu alles goed door zodat je en mooie deeg hebt.
Pak de bakvorm en druk het deeg aan de onderkant goed vast, het is bij deze taart niet nodig met het deeg een rand te vormen.
Met een vork moet je een paar kleine gaatjes in het deeg maken, zodat er genoeg lucht aan de taartbodem komt.
Back de taartbodem nu voor 12 tot 14 minuten tot het goudbruin is.
In de tussentijd kun je met de vulling van de cheesecake beginnen.
Doe 100 milliliter melk en de vanillepudding in een kom en meng dit goed met een handmixer door.
In een tweede kom doe je nu de kwark, suiker, vanillearoma en de eieren.
Dit alles met en handmixer goed doormengen.
Voeg nu langzaam het pudding mengsel bij het kwark mengsel.
Pak nu nog een keer de handmixer en meng de vulling goed door, voeg de rest van de melk en de olie als laatste erbij.
Zet nu de temperatuur van de oven op 160 graden onder en boven hitte.
Vul de kwarkvulling in de bakvorm met de taartbodem, laat dit nu voor 70 minuten bakken.
Laat de cheesecake afkoelen, daarna kun je de bakvorm van de taart afhalen en van de cheesecake genieten.