Italiaanse spaghetti cabonara
Vandaag heb ik een recept voor lekkere Italiaanse spaghetti cabonara. Dit spaghetti recept is een light recept voor als je een dieet volgt, of gewoon een keer gezonder wil eten. Spaghetti is natuurlijk een van de recepten waarvan je denkt dat het ook wel zonder recept gaat, maar dit recept is gewoon te goed om niet te maken.
Ingrediënten
grediënten voor 1 persoon:
- 200 gram Spaghetti
- 50 gram Ham
- ½ Ui
- 1 Knoflookteen
- 100 milliliter Melk
- 1 eetlepel Meel
- Zout
- Olie
Instructies
Hoe maak je spaghetti cabonara light?
- Pak en pan en vul deze met koud water en een klein beetje zout.
- Kook de spaghetti zoals op de verpakking staat aangegeven.
- Snij de ui en de knoflook ondertussen in kleine stukjes.
- Pak een tweede pan en doe olie erin, bak nu de ui en de knoflook tot ze goudbruin zijn.
- Voeg het Meel en de melk bij de ui en knoflook die je al in de pan hebt.
- Roer nu alles in de pan goed door, en laat dit nog voor 2 tot 5 minuten koken.
- Als je nu en soort romige saus hebt, kun je de spaghetti erbij doen.
- Snij nu de ham in kleine blokjes of reepjes, voeg deze bij je spaghetti en de saus.
- Als je de spaghetti cabonara light nog wil oppeppen kun je er nog Parmezaanse kaas op doen.
- Eet smakelijk!
KitchenBrothers Messenset
Met Blok
16-Delig
Met Schaar en Aanzetstaal
Zilver/ RVS