Italiaanse spaghetti cabonara

Recept afdrukken
Vandaag heb ik een recept voor lekkere Italiaanse spaghetti cabonara. Dit spaghetti recept is een light recept voor als je een dieet volgt, of gewoon een keer gezonder wil eten. Spaghetti is natuurlijk een van de recepten waarvan je denkt dat het ook wel zonder recept gaat, maar dit recept is gewoon te goed om niet te maken.
Gang Hoofdgerecht
Keuken Nederlands, Oostenrijk
Voorbereidingstijd 20 min
Bereidingstijd 15 min
Totale tijd 35 min
Porties 1 Personen

Ingrediënten

grediënten voor 1 persoon:

  • 200 gram Spaghetti
  • 50 gram Ham
  • ½ Ui
  • 1 Knoflookteen
  • 100 milliliter Melk
  • 1 eetlepel Meel
  • Zout
  • Olie

Instructies

Hoe maak je spaghetti cabonara light?

  • Pak en pan en vul deze met koud water en een klein beetje zout.
  • Kook de spaghetti zoals op de verpakking staat aangegeven.
  • Snij de ui en de knoflook ondertussen in kleine stukjes.
  • Pak een tweede pan en doe olie erin, bak nu de ui en de knoflook tot ze goudbruin zijn.
  • Voeg het Meel en de melk bij de ui en knoflook die je al in de pan hebt.
  • Roer nu alles in de pan goed door, en laat dit nog voor 2 tot 5 minuten koken.
  • Als je nu en soort romige saus hebt, kun je de spaghetti erbij doen.
  • Snij nu de ham in kleine blokjes of reepjes, voeg deze bij je spaghetti en de saus.
  • Als je de spaghetti cabonara light nog wil oppeppen kun je er nog Parmezaanse kaas op doen.
  • Eet smakelijk!

KitchenBrothers Messenset

Met Blok

16-Delig

Met Schaar en Aanzetstaal

Zilver/ RVS

Verkrijgbaar bij

bol.com (€59,99)

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Cookie Verklaring.

>