omelet

Recept afdrukken
Een omelet als ontbijt of als avondeten is toch voor veel mensen ideaal, omdat het toch heel gemakkelijk om te maken is. Het is ook nog een snel recept en low budget. Je kunt omeletten op zo veel verschillende manieren maken, maar ik heb hier een makkelijk en lekker recept voor je gemaakt. Wat heb je alles voor dit recept nodig?
Gang Hoofdgerecht, Ontbijt, Tussendoortje
Keuken Nederlands, Oostenrijk
Voorbereidingstijd 15 min
Bereidingstijd 10 min
Totale tijd 25 min
Porties 2 Porties

Ingrediënten

  • Ingrediënten voor 2 porties:
  • 2 Eieren
  • 1 Tomaat
  • 1 schijf Kaas
  • 2 eetlepels Meel
  • 2 eetlepels Melk
  • Paprikapoeder na eigen smaak toevoegen
  • Zout en peper na eigen smaak toevoegen
  • Verse peterselie
  • Olijfolie

Instructies

  • Doe de twee eieren met het meel, en de melk in een schotel en meng dit goed met elkaar.
  • Was de tomaat eerst goed onder koud water af.
  • Snij de tomaat en kaas nu in kleine blokjes en voeg dit toe aan de schotel.
  • Kruid je mengsel nu met het paprikapoeder, zout en het peper.
  • Verwarm je koekenpan nu op middelhoog vuur.
  • Je kunt nu de olie in de pan doen, en het mengsel uit de schotel er aan toevoegen.
  • Bak je omelet nu op beiden kanten goudbruin aan.
  • Je kunt het omelet nu op een bord doen en de verse peterselie klein haken zodat je deze op de omelet kunt doen.
  • Geniet nu van je snelle maar ook makkelijke tomaat-kaas omelet.

Notities

Kun je ook andere verse kruiden op het omelet doen?
Natuurlijk kun je ook nog andere kruiden op je omelet doen bijvoorbeeld basilicum of verse bieslook.

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Cookie Verklaring.

>