Wat zijn de Top 4 leukste Cafés in Tirol?

Leestijd: 2 minuten

Wat zijn de Top 4 leukste Cafés in Tirol? Er zijn er natuurlijk meer, en er zijn veel cafés waar je internationaal kunt eten.

Hier en lijstje met de leukste cafés in Tirol die echt Oostenrijks zijn, zodat je ook bij een stukje taart of een kopje koffie van de Oostenrijkse traditie kunt genieten.

Ötztal
Café Heiner /oetz
Adres: Hauptstraße 58, 6433 oetz, Oostenrijk
Telefoon : +43 5252 6309

Het café Heiner is bekend voor het lekkere zelfgemaakte ijs en gebak. Het ijs en gebak wordt door hun eigen patisserie gemaakt.
Het is natuurlijk een pluspunt, omdat je ook voor een lekker ijsje of en gebakje met koffie naar het café kunt gaan.

Natuurlijk heeft het café Heiner ook een groot restaurant, waar je super lekkere Tirols gerechten kunt eten.
Het restaurant is vooral voor de zelfgemaakte Pizza bekend. Café Heiner heeft een groot terras, met een kleine speeltuin voor kinderen.
Op zaterdagavond heeft café Heiner meestal gezellige muziek van een live band.

Imst
Café- konditorei Regensburger/ Imst
Adres: Kramergasse 20, 6460 Gemeinde Imst, Oostenrijk
Telefoon: +43 5412 63803

Wat is er lekkerder dan een gezellige koffiepauze, op en gezellige dag met de familie? Een heerlijk stuk taart Natuurlijk!
Om van deze delicatesse een unieke traktatie te maken, biedt de banketbakkerij Regensburger de fijnste taarten en taartcreaties aan.
Er is veel plek om van je stukje gebak te genieten, er is bijvoorbeeld een terras direct aan een klein beekje wat door imst loopt.
In de zomermaanden verkoopt het café Regensburger ook nog zelf gemaakt ijs, zodat je ook op en warme zomerdag van de specialiteiten van café Regenburger kunt genieten.

Der Bäcker Ruetz/ Imst
Adres: Industriezone 34a, 6460 Gemeinde Imst, Oodtenrijk
Telefoon: +43 5412 65035

Het café/ de bakker Ruetz in Imst zit niet direct in de stad, dit café zit bij het winkelcentrum in het FMZ.
Hier kun je echt alles krijgen. Broodjes, taart koffie, en met kerst kun je zelfs kerstkoekjes kopen. Het is zelfs mogelijk belegde broodjes of echte Oostenrijkse Krapfen te kopen.
Dit is dus perfect als je en dagje shoppen gaat en dan toch zin hebt in en taartje.
De bakker Ruetz is goed bereikbaar met de auto of met de bus, je kunt er zelfs lopends heen. Maar dit zal wat langer duren, als je met kleine kinderen onderweg bent ga dan liever met de bus of met de auto.
Als je met de auto gaat heeft deze bakker zelfs wat echt speciaals ze hebben en echte drive thru (Zo modern is de stad Imst dus).

Landeck- Zams
Stadtcafe Landeck
Adres: Malserstraße 49, 6500 Landeck, Oostenrijk
Telefoon: +43 5442 65080

Het Stadtcafé Landeck is perfect gelegen tussen verschillende passen zoals de Reschenpass en de Fernpass, die erg populair zijn bij fietsers en motorrijders.
Ook de wintersportvrienden komen graag hier heen.
Dit café is de perfecte tussenstop als je lang met de auto onderweg bent, maar ook als je in Landeck op vakantie bent kun je hier van heerlijke taartjes genieten.
Hier is het zelfs mogelijk grote taarten voor te bestellen!
Dit café is met de auto goed bereikbaar, let weel op voor het parkeren in Landeck moet je betalen.
Lopends kun je er ook goed heen komen en zelf de bus stopt voor de winkelstraat. In deze winkelstraat is het niet mogelijk te parkeren maar naast de straat is en grote Parkeerplek.

Dit zijn dus nu mijn Top 4 cafés in het Ötztal, Imst en in Landeck ik vind ze natuurlijk allemaal super leuk en je kunt in elke van deze cafés en leuk middagje met koffie en taart maken. Veel plezier!

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Cookie Verklaring.